Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στο THE LAKE HOTEL στη Λιμνοπούλα  , η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας  του μελισσοκομικού συλλόγου Ιωαννίνων ο Αρισταίος . 

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των μελισσοκόμων που ήρθαν να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις  καθώς και πολλών επισήμων  που τίμησαν ιδιαιτέρως τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Φέτος είχαμε την χαρά και την τιμή να παρευρίσκονται στην εκδήλωσή μας  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Τασούλας Κωνσταντίνος ,ο βουλευτής Ιωαννίνων κ.  Καλογιάννης Σταύρος ,ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος και ο  Πρόεδρος της Ο.Μ.Σ.Ε. κ. Ποντίκης Αναστάσιος, οι όποιοι απεύθυναν χαιρετισμό. Τον χαιρετισμό τους επίσης έστειλαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,κ Αμυράς Γεώργιος και η  βουλευτής Ιωαννίνων  κ. Κεφάλα Μαρία καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμηθήκαν τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της ΟΜΣΕ κ. Ποντίκη Αναστάσιο τιμώντας τον για την πολυετή προσφορά του ως πρόεδρος του συλλόγου μας και στον κ.Τζίμα Δημήτριο ως νέο μελισσοκόμο της χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων  κ. Κωνής Νικόλαος , ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν, δηλώνοντας τα εξής:

                «Σας καλωσορίζω όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να συναντηθούμε ξανά, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια πανδημίας και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας εδώ σήμερα.

                Η χρονιά που πέρασε ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους. Τα τελευταία χρόνια η μία κρίση διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα ζητήματα στην κοινωνία, στους καταναλωτές, και στους μελισσοκόμους.

                Οι μελισσοκόμοι σαν αγροτικός κλάδος του πρωτογενούς τομέα  όμως συνεχίζουν και πρέπει να συνεχίσουν να είναι εδώ παρ΄ όλες τις προκλήσεις και τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν.

                Το 2023 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, μία εκλογική χρονιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή που η πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει στοχευμένα.

                Το μεγάλο στοίχημα σήμερα είναι να δοθούν σε όλους τους μελισσοκόμους  τα γνωστικά εφόδια και τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να επιβιώσουν .

                Να είστε βέβαιοι ότι ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων  θα είναι πάντα εδώ για όλους εσάς, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να διεκδικεί το καλύτερο μέλλον για όλους μας.

                Εύχομαι από καρδιάς σε όλους το 2023 να είναι μία χρονιά ορόσημο, μία χρονιά δημιουργίας και ελπίδας και πάνω από όλα να έχετε όλοι υγεία, αντοχές και δύναμη».

                              Τέλος θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας που προσέφεραν τα δώρα για  τη λαχειοφόρο αγορά στη συγκεκριμένη εκδήλωση.Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!