Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 9/2/2024 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hotel Du Lac η ετήσια γενική συνέλευση του περιφερειακού τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Δακτυλίδης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης κ. Αναγνωστόπουλος.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων της διοικούσας επιτροπής του περιφερειακού τμήματος Ηπείρου κατά το έτος 2023 από τον πρόεδρο κ. Ντάτση, όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις του περιφερειακού τμήματος προς τους τοπικούς φορείς και οι ενέργειες υπέρ των μελών του τμήματος. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του περιφερειακού τμήματος για το έτος 2023 και ο προϋπολογισμός για το 2024 από τον γραμματέα-ταμία του περιφερειακού τμήματος κ. Βώττη. Η έγκριση αυτών έγινε ομόφωνα από τη γενική συνέλευση.

O Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δακτυλίδης, και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Αναγνωστόπουλος ενημέρωσαν τα μέλη του τμήματος για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των Δημοσίων Έργων. Απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών και έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μετά το πέρας της συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του περιφερειακού τμήματος και παρατέθηκε δείπνο στο οποίο τα μέλη του τμήματος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις για το μέλλον του κλάδου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!