Σε αποκριάτικους και εορταστικούς ρυθμούς κινείται απόψε η Πρέβεζα, καθώς το Καρναβαλικό Κομιτάτο διοργανώνει τον καθιερωμένο «Κόκκινο Χορό», συνδυάζοντας τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με ένα θεματικό πάρτι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, από τις 22:00 και μετά, στο Club La Casa στην Πρέβεζα, με τους διοργανωτές να καλούν το κοινό να φορέσει κόκκινες αποκριάτικες στολές ή ρούχα, στο πνεύμα της ημέρας.

Άγιος Βαλεντίνος και Αποκριά σε μία βραδιά

Ο «Κόκκινος Χορός» αποτελεί μία από τις γνωστές αποκριάτικες δράσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος συμμετεχόντων.

Ο συνδυασμός της θεματικής του κόκκινου χρώματος με τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στη βραδιά, με μουσική και χορό μέχρι αργά.

Ευχαριστίες σε φορείς και χορηγούς

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί για τη στήριξη:

  • Την Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

  • Τον Δήμο Πρέβεζας

  • Το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Η βραδιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φίλων του καρναβαλιού και της διασκέδασης στην Πρέβεζα.