“Για μία ακόμα φορά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την καρποφόρα συνεργασία μας και την ένταξη τριών Κέντρων Υγείας του νομού Πρεβέζης, σε Πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης, μέσω του οποίου θα υλοποιηθούν καίριες παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνισή τους.” αναφέρει σε ανακοίνωσή του Σπύρος Κυριάκης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, τα ζωτικής σημασίας για τον νομό Κέντρα Υγείας

  • του Θεσπρωτικού,
  • του Καναλακίου και
  • της Πάργας,

“περιλαμβάνονται πλέον στην επίσημη πρόταση του Υπουργείου Υγείας προς το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να υλοποιηθούν βελτιωτικές εργασίες, που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού τους, μέσω της αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων του Ταμείου Ανάκαμψης (Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, RRF).

Θα ήθελα να μνημονεύσω ιδιαίτερα την κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, η οποία σε άμεση συνεννόηση με την 6η ΥΠΕ, κατάφερε την ένταξη αυτή σε χρόνο ρεκόρ. Τέλος, σημειώνεται ότι η επερχόμενη αναβάθμιση στον υλικοτεχνικό και κτιριακό εξοπλισμό των προαναφερόμενων Κέντρων Υγείας, θα συμβάλει καθοριστικά στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες του νομού μας.” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!