Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που.αναμένονται σήμερα και προκειμένου να χαρούμε όλοι χωρίς…βροχούλα τις συναυλίες το Preveza Jazz Festival μεταφέρεται σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Λυκείου.
Mε τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη σκηνή ολοκληρώνεται σήμερα το τετραήμερο του Preveza Jazz Festival 2022 . Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες φωνές, έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».
Νωρίτερα τη βραδιά θα ανοίξει η Karin Hammar από τη Σουηδία, μαζί με τους Fab 4, το σχήμα που η ίδια δημιούργησε το 2014, ένα από τα πιο δημιουργικά της σουηδικής τζαζ σήμερα .
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.
Το Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Preveza Jazz Festival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας. Υποστηρικτές της διοργάνωσης Preveza Jazz Festival 2022 είναι η Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα στο πλαίσιο του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού 2022, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και το Σουηδικό Ινστιτούτο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!