Η ΝΟΔΕ Πρέβεζας και οι τοπικές οργανώσεις της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού σε συνδιοργάνωση με την νεολαία του κόμματος, ΟΝΝΕΔ, το βράδυ του Σαββάτου 27/1 έκοψαν την Βασιλόπιτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Margarona Royal. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης και ο Πρόεδρος Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Ορφέας Γεωργίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και μέλη της ΝΔ από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, Γιάννενα, Άρτα και Θεσπρωτία, όπως επίσης αυτοδιοικητικοί, στελέχη του κόμματος, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων κ.α. Το παρόν έδωσε μαζικά ο κόσμος της ΝΔ και επρόκειτο για μια κομματική εκδήλωση στην οποία έγιναν ομιλίες όπου οι γαλάζιοι ψηφοφόροι παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή. Κομβικής σημασίας αποτέλεσαν οι ομιλίες τόσο του Βουλευτή ΝΔ Ν.Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη ο οποίος μιλώντας με πάθος απέσπασε πολλές φορές το χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους όσο και του Υφυπουργού κου Σπανάκη η ομιλία του οποίου στάθηκε σε σημαντικά στοιχεία όπως η προσφορά της ΝΔ στην κοινωνία μέσω των τομών που επιχειρεί καθώς και του μεταρρυθμιστικού της έργου. Επίσης ο κος Σπανάκης αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και δήλωσε πεπεισμένος πως η περιοχή της Ηπείρου και της Πρέβεζας στα ποσοστά της ΝΔ θα είναι πάνω από το μέσο όρο στην επικράτεια.

Ο υφυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική συμβολή της ΟΝΝΕΔ όπως άλλωστε και ο ίδιος ξεκίνησε από την νεολαία του κόμματος όπως είπε. Τέλος, ο κος Σπανάκης αναφέρθηκε σε ζητήματα του χαρτοφυλακίου του και επισήμανε πως η ανεργία στην χώρα έπειτα από πολλά χρόνια έσπασε το φράγμα του 10% και βρίσκεται στο 9,4%.

Επίσης, ομιλία πραγματοποίησε ο εκ των επίσημων προσκεκλημένων, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου. Εισαγωγική ομιλία έκανε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Σολδάτος και ακολούθησε σύντομη ομιλία από την Τομεάρχη Πρέβεζας. Τέλος, στην εκδήλωση, για την προσφορά τους στο κόμμα της ΝΔ βραβεύτηκαν παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ .
Φωτογραφια-prevezabest.gr

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!