Στις 7 σήμερα το απόγευμα  ο εμπορικός κόσμος της Πρέβεζας θα ανοίξει τα καταστήματά του στο ιστορικό κέντρο και θα περιμένει ντόπιους και επισκέπτες σε μια μεγάλη γιορτή, τη Λευκή Νύχτα που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια πανδημίας,

Αυτό τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κ. Ιωάννα Κώτση μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά. Η ίδια τόνισε ότι τα καταστήματα θα μείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ όπου μαζί με τις αγορές τους οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλήθος δράσεων σε διάφορα σημεία της αγοράς. Προσφορές, εκδηλώσεις, δώρα, εκπλήξεις και πολλή μουσική και το σκηνικό θα συμπληρώσει ιδανικά ο γνωστός μίμος Διονύσης Ζάχος που θα κάνει την παρουσίαση της βραδιάς. Η κ. Κώτση επεσήμανε ότι η τοπική αγορά διαθέτει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και πολύ καλές τιμές.

Η Λευκή νύχτα συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Πρέβεζας, ενώ ο Δήμος Πρέβεζας συνδράμει με σημαντική βοήθεια είπε η κ. Κώτση και θύμισε ότι πραγματοποιείται σε μια εποχή ιδιαίτερα σημαντική για την τοπική οικονομία. Όλοι ελπίζουν ότι θα συμβάλει στην αύξηση της αγοραστικής κίνησης και θα δώσει ανάσα στους καταστηματάρχες της πόλης. Η κ. Κώτση προέτρεψε όλο τον κόσμο να φορέσει λευκά για να κάνει τη βόλτα του και τα ψώνια στην Πρέβεζα το βράδυ του Σαββάτου και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η «Λευκή Νύχτα» στην Πρέβεζα που συγκεντρώνει κάθε φορά πλήθος κόσμου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!