Πρέβεζα: Σε ρυθμούς αθλητισμού για 12η χρονιά με τα «Εν Νικοπόλει Άκτια»
Τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια» πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο στην Πρέβεζα, συνεχίζοντας έναν αθλητικό θεσμό που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο και συγκεντρώνει αθλητές και συμμετέχοντες από την περιοχή.
Σε ρυθμούς αθλητισμού κινείται η Πρέβεζα, καθώς σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, και αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούνται τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια».
Η διοργάνωση, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την περιοχή, φιλοδοξεί και φέτος να συγκεντρώσει αθλητές και συμμετέχοντες, συνδυάζοντας την άθληση με τη δυναμική παρουσία της τοπικής κοινωνίας.
Με αφορμή το διήμερο, ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, αναφέρεται στη σημασία της διοργάνωσης και στη διαρκή ενίσχυσή της, τονίζοντας ότι τα «Εν Νικοπόλει Άκτια» δυναμώνουν κάθε χρόνο.
Όπως σημειώνει, στόχος του Δήμου είναι η στήριξη του αθλητισμού και η ενθάρρυνση της συμμετοχής, με την Πρέβεζα να ενισχύει σταθερά τη θέση της στον αθλητικό χάρτη.
Το διήμερο των αγώνων αναμένεται να δώσει στην πόλη έντονο αθλητικό χρώμα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη συμμετοχή και στις επιδόσεις των αθλητών.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033