Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Πάσχος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Αντώνης Πάσχος θα συνεισφέρει τα μέγιστα στον σχεδιασμό των πολιτικών του προγράμματος της “Ανάπτυξης Τώρα” σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων των χωριών του Δήμου Πρέβεζας, θέμα που έχει απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο. Στις προτεραιότητες εξάλλου της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας είναι οι τοπικές κοινότητες και η ενίσχυσή τους, ώστε να παραμείνουν “ζωντανές”. Επίσης θα μας βοηθήσει σε μικρές παρεμβάσεις επεμβάσεις της καθημερινότητας που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συνδημοτών ,όσον αφορά καθαρά πεζοδρόμια, εμφανείς διαβάσεις πεζών σε σημεία που δεν υπάρχουν και χρήζουν άμεσης ανάγκης προτάσεις για το κυκλοφοριακό π.χ. μονοδρομήσεις , ολοκληρωμένο ποδηλατόδρομο που δεν διαθέτει η πόλη κλπ…

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντώνης Πάσχος αναφέρει:

“Ονομάζομαι Αντώνης Πάσχος του Χρήστου και υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία. Μετά από ένα κύκλο 20 ετών, σπουδές, στρατό και δουλειά, μακριά από τον τόπο μου, επέστρεψα στην αγαπημένη μου πόλη, την Πρέβεζα.

Το 2019 εκλέχθηκα τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Νικοπόλεως του Δήμου Πρέβεζας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κοινότητα σε μία ευπρεπή κατάσταση, πολλές φορές και με προσωπική εργασία. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα στο Δήμο Πρέβεζας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να ενώσω τις δυνάμεις μου με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Νίτσα για να βγάλουμε το Δήμο Πρέβεζας από το τέλμα και να τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει.

Ευχαριστώ δημόσια τον Γιώργο Νίτσα για την εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι η παράταξή μας θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου, χάρη και στη δική σας στήριξη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!