Με αφορμή την επέτειο για την συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Υπουργείο Υγείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών δράσεων που υλοποιούνται από εκπαιδευτικές δομές καθώς επίσης και έκθεση μαθητικών δημιουργιών οι οποίες φιλοτεχνήθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Γενικής Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Την Πρέβεζα θα εκπροσωπήσει (κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργείου) το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας το οποίο το Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει το πρωτότυπο τραγούδι “Λόρδος Βύρωνας”, δημιουργία καθηγητών και εκτελεσμένο από ορχήστρα και χορωδία μαθητών του σχολείου.
Το Σχολείο θα εκπροσωπηθεί από οργανικό και χορωδιακό σύνολο 31 ατόμων που θα συνοδευτούν από τους υπεύθυνους καθηγητές των συνόλων και συνοδούς καθηγητές.
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας μάλιστα έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του σχολείου για έκτακτη οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 1.000 ευρώ αφού η παρουσία του σχολείου στην εκδήλωση είναι ιδιαιτέρως τιμητική και θα προβάλλει συνολικά τον Δήμο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!