Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο μουσικό festival της Ηπείρου που θα λάβει χώρα στις 8,9 και 10 Σεπτεμβρίου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας.

Μετά την Μαρίζα Ρίζου, τον Πάνο Βλάχο και τον Φοίβο Δεληβοριά στο stage του Ioannina Lake Festival θα ανέβουν οι Ζοζεφιν,  Αναστάσιος Ράμμος, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Σπύρος Γραμμένος, Mente Fuerte, Lila, Κούπες, Marseaux, Solmeister, Elephant, Cherry Ties, Μοses Remax, Yiname the band, Αλέξανδρος Χαριζάνης, και Χάρης Νταρζάνος!

Στα decks θα βρίσκεται ο Χάρης Τσίτος για να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Η μέρα με τα χρώματα που έγινε θεσμός

Aπό την 3η μέρα του Ioannina Lake Festival φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους χρώματα, τα οποία θα προμηθεύονται από τους χώρους του festival.

Πολλαπλές δραστηριότητες στους χώρους του festival

Arial dances, fire shows και πολλές ακόμη δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα ως παράλληλη δράση στους χώρους του festival!

Food and Beverage Area

Στις εγκατάστασεις του ΙLF θα βρείτε άφθονο ποτό και φαγητό σε πολύ προνομιακές τιμές για να μπορέσετε να συνδυάσετε γαστρονομική και μουσική διασκέδαση παράλληλα

Η τέχνη ως κεντρική ιδέα του festival

H τέχνη σε όλες της τις μορφές, θα πρωταγωνιστεί φέτος στο Ιοannina Lake Festival! Καλλιτέχνες της πόλης θα παραθέσουν τα εκθέματά τους και θα μας μυήσουν σε έναν art κόσμο για όλα τα γούστα.

Διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva και στα φυσικά καταστάσηματα.

Ώρα έναρξης δράσεων  στις 18.00 το απόγευμα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!