Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 7μμ, στο Ξενοδοχείο The Lake Hotel πραγματοποιήθηκε η Πανηπειρωτική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ στα Ιωάννινα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του κινήματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, συνοδευόμενος από δεκατρείς υποψηφίους Ευρωβουλευτές, τους εξής: Ιατρίδου Δέσποινα, Ιντζές Ιωάννης, Καλυβιώτης Ραφαήλ, Κυριακού Κωνσταντίνος, Μαγγίνα Μαρίνα, Μακρυδάκη Φιλοθέη, Μεταλληνός Δημήτριος, Μπαλιάκας Κωνσταντίνος, Πελίδου Συγκλητή-Ερριέτα, Σαμαράς-Χριστιανίδης Ανέστης, Τσαρούχα Ζωή, Χατζηδάκης Κωνσταντίνος, Χιωτακάκος Δημήτριος.

Το λόγο πήραν πρώτα οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που με το σύντομο χαιρετισμό τους έδωσε ο καθένας το δικό του μήνυμα σε σχέση με το πώς βλέπουν την Πατρίδα μας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του κινήματος μιλώντας εφ όλης της ύλης και κάνοντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις επιλογές της. Τόνισε ότι για να αλλάξει ο τόπος πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση και ότι η ΝΙΚΗ στοχεύει σε διψήφιο ποσοστό στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Η τοπική κοινότητα της ΝΙΚΗΣ ευχαρίστησε τους ομιλητές, καθώς και τους φίλους της ΝΙΚΗΣ που ήρθαν από πολλά σημεία της Ηπείρου. Τόνισε ακόμη ότι όλοι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε και δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!