Ο Σύλλογος Γραμμένου διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναχώρηση στις 06:30 π.μ. από το Γραμμένο και στις 7:00 από την Περιφέρεια Ηπείρου (Νομαρχία) και διαμέσου της Εγνατίας οδού φτάνουμε στην Ιερά μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του αγίου Παϊσίου και τα Λείψανα του αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη.

Έπειτα το πρόγραμμα έχει τη μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στα Βασιλικά. Εδώ θα προσκυνήσουμε τα άγια λείψανα των αγίων Αποστόλου Ανδρέα, Οσίου Θεωνά και πολλών άλλων αγίων καθώς και τεμάχιο Τιμίου Ξύλου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για ελεύθερο χρόνο και φαγητό.

Αργά το μεσημέρι αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη και κατευθυνόμαστε προς την Μονή Παναγίας Δοβρά κείται 5,5 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης της Βέροιας στις ανατολικές υπώρειες της οροσειράς του Βερμίου και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Η Μονή βρίσκεται σε κατάφυτη τοποθεσία, η οποία προσφέρει πανοραμική θέα προς την πεδιάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, και το Καθολικό της είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Επιστροφή στα Ιωάννινα νωρίς το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
TΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 25Ε
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
κ. Δήμητρα: 6946369484 , κ. Νίκος: 6988066000

 

Μπορεί να είναι εικόνα Κάστρο Μπραν και κείμενο που λέει "gofun TRAVEL so SOLUTIONS TRAVELSOLUTIONS SOL ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 16/06/2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ- ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ- MONH ΔOΒΡΑ 25€/ άτομο ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: κ.Δήμητρα: 6946369484 κ.Νίκος: 6988066000"

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!