Στην Θεσσαλονίκη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση κατά την διάρκεια της αποχώρησης του από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε.

Χαμογελαστός και με καλή διάθεση προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Κώστας Καραμανλής, στο 137ο εκλογικό τμήμα πού βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στον Άγιο Ελευθέριο.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε περίπου στις 10:30 το πρωί στο εκλογικό τμήμα, συνοδευόμενος απο πλήθος στελεχών του κόμματος, τα οποία τον υποδέχτηκαν στην είσοδο του συγκροτήματος.

Ανάμεσα τους υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ο πρόεδρος της διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Ζήσης Ιωακείμοβιτς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ως είθισται, ο κ. Καραμανλής απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο για τις εκλογές. Ο πρώην πρωθυπουργός χειροκροτήθηκε από τον κόσμο κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα, ενώ προσερχόμενος και κατά την αποχώρηση του βγήκε αρκετές φωτογραφίες με κόσμο που τον χαιρέτησε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!