Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου, συγκλήθηκε στην 134η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, στις 22 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30, μόλις αναγγέλθηκε ο πρόωρος και αδόκητος θάνατος του Δικηγόρου Ιωαννίνων, Αναστάσιου Έξαρχου του Χριστόδουλου.

Ο Τάσος Έξαρχός ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από το 2009. Ο αιφνίδιος χαμός του μας πάγωσε όλους. Νεότατος, πορευόταν με ηρεμία και αξιοπρέπεια. Προβληματισμένος και σκεπτόμενος για όσα «αλλάζουν» χωρίς εμάς και προσβάλλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, περιορίζοντας τις ελευθερίες μας. Συνάδελφος με όλη τη σημασία της λέξης, τιμούσε το λειτούργημα του δικηγόρου με γνώση, συνέπεια, χωρίς ανταγωνισμό και αλαζονεία αλλά με σεβασμό προς όλους τους παράγοντες της δικαιοσύνης και με γνώμονα να βρεθεί συμφέρουσα και δίκαιη λύση για όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συντετριμμένο εκφράζει στην οικογένειά του και στο παιδί του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του με την ευχή να βρουν τη δύναμη να αντέξουν τον πόνο και την απώλειά του.

Αποφασίζει δε ομόφωνα να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του & να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Τάσο, καλό σου ταξίδι στην ελευθερία … θα σε θυμόμαστε πάντα ….

Ιωάννινα, 22 Οκτωβρίου  2021

Η Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κυρ. Νάκα                                      Αγγελική Σπ. Τζοβάρα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!