Τα όρια και η υπομονή των φοιτητών φαίνεται πως δοκιμάζονται αυτό το διάστημα , καθώς από τη μία μέρα στην άλλη αποφάσεις αλλάζουν μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για αυτούς , την εξεταστική περίοδο , όπου τη μία μέρα πληροφορούνται για εξεταστική εξ’ αποστάσεως και την επόμενη η απόφαση αλλάζει , νοιώθοντας κυριολεκτικά ψυχρολουσία. Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία γονέων φοιτητή της Ιατρικής στο epirusgate.gr.
“Είμαι γονέας φοιτητή στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!!
Οι τελευταίες μέρες έχουν εξελιχθεί σε κόλαση για τα παιδιά μας!!
Είναι δέσμιοι και έρμαια των διαθέσεων των καθηγητών τους!!
Τη μία μέρα ( 8/2/2024 ) τούς ανακοινώνουν ότι θα δώσουν διαδικτυακά τα μαθήματα (αφού τους ταλαιπώρησαν ψυχικά καθυστερώντας την απόφασή τους), βγάζουν πρόγραμμα εξέτασης μαθημάτων, στο οποίο σημειώνεται πως ελλείψει δυνατότητας δια ζώσης εξέτασης τα μαθήματα θα εξεταστούν διαδικτυακά και μάλιστα μέσα σε μία εβδομάδα όλα.
Την επόμενη μέρα ( 9/2/2024 ) στις 8.30 το βραδυ και αφού είχαν διαρρεύσει από νωρίς οτι θα αναιρέσουν την απόφαση αυτή και είχαν διαλύσει την υπομονή και την αντοχή των φοιτητών τους και κομματιάσει το ψυχικό τους σθένος, ανακοινώνουν οτι δε συμφωνούν με την εξ αποστάσεως εξέταση των μαθημάτων τους, για την οποία οι ίδιοι αυτοί καθηγητές είχαν αποφασίσει θετικά την προηγούμενη μέρα και είχαν αναρτήσει το πρόγραμμα της νέας διαδικτυακής εξεταστικής και ως εκ τούτου δεν ισχύει η διαδικτυακή εξέταση και το πρόγραμμα που οι ίδιοι αυτοί είχαν ανακοινώσει μία μέρα πριν.
Απαράδεκτη, αδιανόητη, αντιπαιδαγωγική η στάση τους!!
Καμία εκτίμηση και κανέναν σεβασμό στους φοιτητές τους και τις οικογένειες αυτών!!!
Συνημμένα σας στέλνω τις αποφάσεις, που ανακοίνωναν, αδιαφορώντας για αυτούς που διατείνονται ότι κόπτονται και ενδιαφέρονται,
Σημειωτέον, κανένα άλλο πανεπιστήμιο και καμία άλλη σχολή δεν ταλαιπωρεί έτσι τους φοιτητές του!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!”, καταλήγει η καταγγελία γονέα φοιτητή της Ιατρικής Σχολής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!