Ραντεβού στο σινεμά… με 5 ευρώ – Προσφορά του Odeon Lake Center πριν τον Άγιο Βαλεντίνο

Ραντεβού στο σινεμά... με 5 ευρώ – Προσφορά του Odeon Lake Center πριν τον Άγιο Βαλεντίνο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Odeon Lake Center Ιωαννίνων φέρνει μια ξεχωριστή κινηματογραφική προσφορά, δίνοντας αφορμή για ένα διαφορετικό… ραντεβού στη μεγάλη οθόνη. Το Odeon Lake Center και η προσφορά σινεμά με 5 ευρώ μετατρέπουν την έξοδο της Παρασκευής σε ιδανική επιλογή για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026, σε όλες τις αίθουσες και σε όλες τις προβολές, η γενική είσοδος διαμορφώνεται στα 5 ευρώ για όλες τις ταινίες, στο πλαίσιο μιας κίνησης που συνδέεται με την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με το μήνυμα «Το πιο όμορφο ραντεβού είναι στο σινεμά», η διοίκηση του κινηματογράφου καλεί το κοινό να γιορτάσει τον έρωτα και τη συντροφικότητα με μια βραδιά γεμάτη εικόνες, ιστορίες και αγαπημένες ταινίες, σε προσιτή τιμή.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ημέρα και αφορά το σύνολο των προβολών, χωρίς εξαιρέσεις.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google