Στην Πρέβεζα βρέθηκε για μια ακόμη φορά με πρωτοβουλία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA πραγματοποιώντας γυρίσματα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ.
Μεταξύ άλλων έγινε τηλεοπτική αναφορά στους ψαράδες που ασχολούνται με το ψάρεμα της σαρδέλας και της γάμπαρης , σε τοπική επιχείρηση παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και σε παραλιακό Beach Bar, ενώ μεταξύ άλλων μίλησαν ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης και των αλιέων Πάνος Μπούκουρας.
Επίσης το συνεργείο βιντεοσκόπησε το Ενετικό Ρολόι, το Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας και το Σαϊτάν Παζάρι, ενώ από το λιμάνι της Πάργας έγινε ζωντανή σύνδεση με τον ανταποκριτή του σταθμού Γιώργο Κουρδή.
Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων ενημερώνει ότι σε επόμενα δελτία ειδήσεων του σταθμού θα προβληθούν κι άλλες συνεντεύξεις, ενώ ευχαριστεί το κανάλι και τον παρουσιαστή της εκπομπής διαβεβαιώνοντας ότι συνεχίζει με όραμα και εξωστρέφεια την προβολή και προώθηση της περιοχής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!