Με φόντο τη Μητρόπολη από το «Liberty House Restaurant» στο Τζέρσεϊ Σίτυ της κομητείας Hudson (Χάντσον), στη μεγάλη αίθουσα του οποίου έγινε η μετεκλογική συγκέντρωση του Δημοκρατικού Ρόμπερτ Μενέντεζ Τζούνιορ, ανακοινώθηκε η νίκη του στην 8η κούρσα του Κογκρέσου για την Περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϊ. Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Μάρκο Αρόγιο, ο οποίος ήταν αδιαφιλονίκητος νικητής στις ενδιάμεσες εκλογές και την ανεξάρτητη Joanne Kuniasky.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα Δημοκρατικοί από όλες τις κοινότητες, Αμερικανοί, Κουβανοί, Αφροαμερικανοί, Εβραίοι, Ινδοί, Έλληνες και πολλοί άλλοι Ισπανόφωνοι, δήλωσαν με την παρουσία τους, όχι μόνο την υποστήριξή τους στη νέα ηγετική φυσιογνωμία του Μενέντεζ Τζούνιορ, αλλά στο πολιτικό ήθος του απόγονου περήφανων Κουβανών μεταναστών και εργατικών μελών της Ένωσης, γιο πρωτοποριακού πολιτικού ηγέτη, που ανατράφηκε, όπως ανέφερε και ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της θερμής ομιλίας του, εκτιμώντας την κοινωνική και δημόσια προσφορά, που φέρνει πάντα θετικές αλλαγές στις κοινότητες και υποσχόμενος το μήνυμα της εκστρατείας του «μια Αμερική που λειτουργεί για όλους».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και επαίνους του Δημοκρατικού Raj Mukherji (Ρατζ Μουκέρτζι), Αντιπροέδρου Πολιτειακής Συνέλευσης στο νομοθετικό Σώμα του Νιου Τζέρσεϊ στην 33η Νομοθετική Περιφέρεια.
Στη συνέχεια, μίλησε ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Phil Murphy (Φίλιπ Μέρφι), ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρομπ Μενέντεζ Τζούνιορ «Σούπερ Σταρ» και τόνισε πως στη Βουλή των Αντιπροσώπων, «θα υπάρχει τώρα μέσα ένας Μεγάλος Ηγέτης».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!