Ο σοβαρός τραυματισμός του Daniel Peter, ποδοσφαιριστή της Α.Σ. Πασσάρων Ροδοτοπίου, πριν από λίγες ημέρες, σημάδεψε την ομάδα και συγκλόνισε την τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα. Ένα περιστατικό που άφησε πίσω του ανησυχία και προβληματισμό, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε το πιο δυνατό στοιχείο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου: την αλληλεγγύη.

Ο ποδοσφαιριστής υπέστη σοβαρό κάταγμα και πλήρη εξάρθρωση στο πόδι κατά τη διάρκεια αγώνα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε 24 ώρες. Η αποκατάσταση θα είναι μακρά και απαιτητική, με τον ίδιο να δίνει πλέον τη δική του μάχη εκτός γηπέδων.

Οι ομάδες της περιοχής στέλνουν μήνυμα ενότητας

Απαντώντας με πράξεις, η Πασσάρων Ροδοτοπίου και η Θύελλα Ελεούσας ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με στόχο τη στήριξη της προσπάθειας αποκατάστασης του Danny.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο γήπεδο Ροδοτοπίου. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με ξεχωριστό χαρακτήρα, όπου το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα και προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και η στήριξη.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ροδοτοπίου

Ο φιλανθρωπικός αγώνας αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας να δώσουν το παρών στο γήπεδο. Η παρουσία του κόσμου είναι καθοριστική, όχι μόνο για την οικονομική και ηθική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή, αλλά και για να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι στο Ροδοτόπι κανείς δεν είναι μόνος του στις δύσκολες στιγμές.

Γιατί, πέρα από σκορ και βαθμολογίες, το ποδόσφαιρο παραμένει ένα άθλημα που ενώνει.