Το Νομό Ιωαννίνων ,τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου ο αθλητής της καλαθοσφαίρισης Νίκος Παππάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ολοήμερη περιοδεία του.

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε το Καλπάκι ,όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους και ακολούθως όδευσε με πολυμελή αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Ιωαννίνων για Κόνιτσα.

Στην ακριτική πόλη της Κόνιτσας επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης και έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σπανό καθώς και το Κ.Υ. Κόνιτσας, όπου συνομίλησε με τον Δντή κ.Σταμάτη και τους ανθρώπους που στηρίζουν τη δημόσια υγεία στην περιοχή.

Στα Ιωάννινα το απόγευμα ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης ξενοδόχων Ιωαννίνων ,με αντιπροσωπεία μικροιδιοκτητών του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ,καθώς και με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Αναμενόμενη με την ιδιότητά του ήταν η παρακολούθηση νωρίς το βράδυ των αγώνων του  Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο FINAL 4, σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!