Διήμερη περιοδεία σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων Κωνσταντίνο Τασούλα και την ευρωβουλευτή ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο επισκέψεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της περιοδείας, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Τασούλας και η κ. Ασημακοπούλου, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων την Ηγουμενίτσα, τις Φιλιάτες, την Παραμυθιά, το Γαρδίκι και τα Σύβοτα, ενώ πραγματοποίησαν από κοινού ομιλία στο Καρβουνάρι. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν λαϊκές αγορές, τοπικά καταστήματα και καφέ και να συνομιλήσουν με πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, αλλά και εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής. Το κλιμάκιο της ΝΔ συνόδευαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, δήμαρχοι αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ηγουμενίτσα, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε και μια πρότυπη μονάδα εκτροφής γαρίδας, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής.

Τη δεύτερη μέρα της περιοδείας τους, οι κ.κ. Γεωργιάδης, Τασούλας και Ασημακοπούλου επισκέφθηκαν το Καναλάκι, το Κανάλι και τον Γοργόμυλο, ενώ πραγματοποίησαν ομιλίες στην Πρέβεζα και στην Φιλιππιάδα. Επίσης, συναντήθηκαν με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Η περιοδεία μας στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα ήταν έντονη και πολύ συγκινητική. Συναντήσαμε ανθρώπους σχεδόν από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλοι μας εξέφρασαν την ίδια επιθυμία: να συνεχίσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αταλάντευτα το έργο της και την επόμενη τετραετία. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός έδωσε στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή πρωτιά. Στις 25 Ιουνίου θα της δώσει ισχυρή εντολή να κυβερνήσει. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μπροστά μας να κάνουμε αυτό που πρέπει, να δώσουμε στην Ελλάδα μας αυτό που της αξίζει».

Ο κ. Τασούλας επεσήμανε: «Ήρθαμε εδώ για να ολοκληρώσουμε κάτι που ο ελληνικός λαός ξεκίνησε θριαμβευτικά το βράδυ της 21ης Μαΐου. Οι συμπολίτες μας και στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα και σε όλη την Ελλάδα, δεν επιβράβευσαν έναν προεκλογικό αγώνα ενός μηνός αλλά μια κυβερνητική θητεία τεσσάρων ετών. Και αποφάσισαν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό μένει τώρα να ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου, όπου θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό είναι το μήνυμα που εισπράξαμε αυτές τις δύο ημέρες της περιοδείας μας: οι πολίτες θα μας δώσουν εκ νέου την ψήφο τους όχι για να νικήσουμε, αλλά για να κυβερνήσουμε».

Από την πλευρά της η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ασημακοπούλου ανέφερε: «Μετά την επίσκεψη στη Θεσπρωτία, είχα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά στην Πρέβεζα, μια ακόμη πανέμορφη περιφερειακή ενότητα της Ηπείρου, και να συνομιλήσω με κατοίκους και επισκέπτες του ιστορικού αυτού τόπου. Για δύο ημέρες βρεθήκαμε απ’ άκρη σε άκρη στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα. Η Ήπειρος δεν είναι πια μια περιοχή απομονωμένη και εσωστρεφής, αλλά αναδεικνύεται σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, αυξάνοντας παράλληλα τη δυναμική της και στον πρωτογενή τομέα. Οι δυνατότητες και οι προοπτικές της είναι σπουδαίες. Η εικόνα της περιοχής έχει αλλάξει ριζικά την τελευταία τετραετία, με έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσελκύουν επισκέπτες και επενδύσεις. Πέραν αυτού, όμως, η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια και μας γέμισε αισιοδοξία για την επερχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται δίπλα στον πολίτη με έργα και όχι με συνθήματα, κάνοντας πράξη την ανάπτυξη της περιφέρειας, αλλά και την αποκέντρωση. Το μήνυμα που μεταφέραμε είναι ότι “μια ψήφος μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα”. Γι’ αυτό δεν αφήνουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη. Στόχος μας είναι μια δυνατή Ελλάδα, μια καλύτερη Ελλάδα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!