Συνέντευξη της Ζωής Ντότη στο δημοσιογράφο Άγγελο Μπάρκα στην εβδομαδιαία εκπομπή της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Youtube.
Η Ζωή αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Ομάδας Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT, στους ομαδικούς αλλά και στους ατομικούς της στόχους.

Μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας και το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητριών.

Έπειτα, συνέντευξη παραχώρησε και ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. Μέτσοβο κ. Σέργιος Ταλάρης.

Ο κ. Ταλάρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο τοπικός Π.Α.Σ. για την ανάπτυξη των υποδομών ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής του ορεινού όγκου της Πίνδου. Ήδη στις υποδομές του έχει 5 κορίτσια και αναφέρθηκε πως η ομάδα και ο κόσμος της περιοχής προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα άθλησης και χαράς σε όλα τα παιδιά.
Τόνισε δε, πως η καλλιέργεια ποδοσφαιρικής νοοτροπίας, κοινωνικοποίησης και υγιούς άμιλλας είναι το βασικό μέλημα της ομάδας.
Επισήμανε δε πως όλα τα τμήματα του Σωματείου είναι αλληλένδετα, πως αγωνιστική ομάδα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς υποδομές και από την πλευρά τους οι υποδομές δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς αγωνιστική ομάδα.
Ευχήθηκε δε να λυθεί το θέμα των διοικήσεων και προπονητών ακαδημιών που φανατίζουν γονείς και παιδιά, δημιουργώντας υπόβαθρο χουλιγκανισμού, που δεν έχει καμιά σχέση με την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.
Στο κλείσιμο της συνέντευξης παρουσίασε για πρώτη φορά μια ιστορική μάλλινη ποδοσφαιρική φανέλα του Π.Α.Σ. Μέτσοβο από το 1968.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!