Την άμεση, εξονυχιστική και αποτελεσματική διερεύνηση των σοβαρότατων καταγγελιών περί παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του από το λογισμικό Predator, ζητά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες ώστε να κληθεί ο δημοσιογράφος από τον Άρειο Πάγο στις 16 Αυγούστου, όχι όμως για να διερευνηθεί η ουσία των καταγγελιών του, αλλά το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία.

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Θανάσης Κουκάκης απευθύνει επτά αιτήματα προς τον Ισίδωρο Ντογιάκο, όσον αφορά την υπόθεσή του. Συγκεκριμένα, καλεί τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητήσει τη διάταξη της Εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, με την οποία διατάχθηκε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του, αλλά και την διάταξη που αφορά τη διακοπή της παρακολούθησής του, την ημέρα όπου ο δημοσιογράφος προέβη σε αίτημα προς την ΑΔΑΕ για απαντήσεις.

Παράλληλα, καλεί τον Ισίδωρο Ντογιάκο να ζητήσει τα δελτία των απομαγνητοφωνήσεων των συνομιλιών του, ώστε να αναδειχθεί ποιος γνώριζε για την παρακολούθησή του, αλλά και να διενεργηθεί ουσιαστικός έλεγχος για τα μηχανήματα των Intellexa και Krikel.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!