Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στα Market IN που επί 6 χρόνια δίνουν έναν παληκαρίσιο αγώνα για να κερδίσουν πίσω τις θέσεις εργασίας τους, τους μισθούς τόσων χρόνων που είναι όμηροι της εργοσίας, των νόμων του κράτους και των μη εφαρμοζόμενων δικαστικών αποφάσεων.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους εκατοντάδες συναδέλφους από τον κλάδο των ιδιωτικών υπαλλήλων και από όλους τους κλάδους του νομού που στήριξαν αυτόν τον αγώνα με όλους τους τρόπους, με τη συμμετοχή τους σε απεργίες, με τη σθεναρή τους στάση απέναντι στην κρατική καταστολή, απέναντι σε στημένα σκηνικά με μπράβους της εργοδοσίας. Δεκάδες συνάδελφοι συλλήφθηκαν, μάτωσαν για αυτόν τον αγώνα και όλα αυτά οδηγούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα:

Όσο δύσκολος και να φαντάζει καμιά φορά ο δρόμος του αγώνα, της οργανωμένης πάλης είναι  ο μόνος σίγουρος δρόμος για δικαίωση στις διεκδικήσεις των εργαζόμενων, του λαού, της νεολαίας. 

Η απόφαση του Άρειου Πάγου είναι το επιστέγασμα όλων αυτών των αγώνων, της αποφασιστικότητας του σωματείου μας, των δεκάδων σωματείων και συλλόγων όλου του νομού, της συλλογικής πάλης. Η απόφαση δικαιώνει πλήρως τους εργαζόμενους, επιβεβαιώνει ότι η εργοδοσία έπρεπε να τους απασχολεί αναδρομικά από το 2017, αφού υπήρχε μεταβίβαση του συγκεκριμένου καταστήματος έναντι των εργαζομένων και ταυτόχρονα να τους καταβάλλει τους μισθούς τους και να τους ασφαλίσει για όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν είναι η πρώτη απόφαση υπέρ των εργαζομένων και με ευθύνη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ΝΔ δεν εφαρμόστηκαν και οι προηγούμενες. Αντιθέτως, βρίσκουν όλους τους τρόπους και τα εργαλεία να εφαρμοστούν όλες οι αντεργατικές- αντιλαϊκές αποφάσεις για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, για φοροληστεία, για μειώσεις μισθών και άλλα.  

Απαιτούμε να εφαρμοστεί τώρα η απόφαση χωρίς καμία καθυστέρηση, καμία δικαιολογία! Τώρα να γυρίσουν οι συνάδελφοι στις δουλειές τους!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στα σούπερ μάρκετ του Νομού, συνολικά τους εργαζόμενους να δουν καθαρά ότι η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα, της συλλογικής διεκδίκησης, της οργανωμένης πάλης. Να εγγραφούν μαζικά στα σωματεία, να ισχυροποιήσουν τη δύναμη τους.   

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥΚοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!