“Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, μετά από ιδιαίτερη περισυλλογή και συναισθήματα ευθύνης, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.
Θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ανεξάρτητη παράταξη ¨Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα¨ με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων τον Θωμά Μπέγκα έναν ικανό, συνετό, αξιόπιστο, μετριοπαθή Γιαννιώτη, που η συνεισφορά τόσο της οικογένειάς του όσο και του ιδίου στα τοπικά δρώμενα αλλά ταυτόχρονα η προσπάθειά του για την ανάδειξη της πόλης μας είναι επιβεβαιωμένη.
Προσωπικά είμαι έτοιμος να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση κληθώ να αναλάβω την επόμενη μέρα στο Δήμο Ιωαννιτών, ώστε να καταφέρουμε να σχεδιάσουμε & να διαχειριστούμε …την επόμενη μέρα για τον Δήμο Ιωαννιτών!Με στρατηγική -αναπτυξιακή και βιώσιμη προοπτική ώστε να ζούμε σε μια πόλη που θα χαιρόμαστε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας , να εργαζόμαστε να ψυχαγωγούμαστε , να επιχειρούμε με αξιοπιστία , επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Άλλωστε όπως για όλους ισχύει το γεγονός ό,τι το παρελθόν μας επιβεβαιώνει… ενώ το μέλλον μας αναδεικνύει…”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!