Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνουν το 33ο Συνέδριο, πανελλήνιας εμβέλειας, στα Ιωάννινα την Παρασκευή, 9/02/2024 έως και την Κυριακή, 11/02/2024.

Το Συνέδριο απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο, αλλά σε δεύτερο βαθμό και στον γενικό ιατρό, σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην αλματώδη εξέλιξη των γνώσεων στον τομέα της παιδιατρικής και των υπο-ειδικοτήτων της, η θεματολογία του συνεδρίου είναι ευρεία και καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα, διότι πιστεύουμε ότι για να διαγνωστεί ένα σπάνιο νόσημα το καθοριστικό σημείο είναι να το υποψιαστεί ο παιδίατρος και να παραπέμψει το παιδί για έλεγχο.

Η τελετή έναρξης του 33oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών, Δημιουργό του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, γλύπτη κύριο Θ. Παπαγιάννη και τίτλο: «Μητρότητα στην Τέχνη του Θ. Παπαγιάννη». Η εναρκτήρια τελετή είναι ανοιχτή στο κοινό και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η παρακολούθηση όλων των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, στην ιστοσελίδα: https://paediatric-ioannina.gr/

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!