Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης , στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο θα βρεθεί από το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου στα Ιωάννινα, ερχόμενος από την Άρτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ιωαννίνων, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης των Ιωαννίνων με τον Δημάρχο κ.Θωμά Μπέγκα, ενώ στις 19.00 θα εγκαινιάσει το εκλογικό περίπτερο της Ν.Ε.Ιωαννίνων στη γωνία Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη. Εκεί ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απευθυνθεί στα μέλη ,στους φίλους και στις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Το πρωί της Πέμπτης , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αναχωρήσει για το Καλπάκι, όπου θα γίνει δεκτός από τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ.Κώστα Καψάλη στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου 1940-41 , ενώ ακολούθως θα ενημερωθεί για τα προβλήματα του ακριτικού Δήμου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής. Κατά την επιστροφή του στα Ιωάννινα ,ανταποκρινόμενος στην προσκληση του, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ευθύμιο Χρυσοστόμου στο κτήριο του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ολοκληρωνοντας την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!