Στα Ιωάννινα θα βρεθούν για επισκέψεις ,συναντήσεις και ομιλίες, διαδοχικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Έλενα Ακρίτα. Είναι η πρώτη επίσκεψη και των δύο βουλευτών στην πόλη μας, εν όψει του κρίσιμου διακυβεύματος των προσεχών Ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στα Ιωάννινα ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αγγειοχειρουργός ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα περιοδεύσει από τις 10.30 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και στο Κ.Υ.Ιωαννίνων (πρώην Ι.Κ.Α.).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.00, θα συναντηθεί με τους υγειονομικούς μέλη και φίλους του κόμματος στο προεκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, θα επισκεφθεί την πόλη η βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια Τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για την Ισότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δημοσιογράφος ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ. Κατά την παραμονή της,από τις 10.00 το πρωί, θα επισκεφθεί το ΚΕΘΕΑ ,και ακολούθως την ΕΛΕΠΑΠ.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.30 η Έλενα Ακρίτα θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στα μέλη και στους φίλους του κόμματος, στο προεκλογικό μας περίπτερο.

Η Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους, αλλά και σε όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων να βρεθούν μαζί μας στην επικείμενη κρίσιμη μάχη των ΕΥΡΩΚΕΛΟΓΏΝ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!