Στα όριά τους οι επαγγελματίες οδηγοί στα Ιωάννινα – Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο

Στα όριά τους οι επαγγελματίες οδηγοί στα Ιωάννινα – Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στους δρόμους των Ιωαννίνων, με τους επαγγελματίες οδηγούς να εκφράζουν έντονη αγανάκτηση για τα συνεχή προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους εργασία.

Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κυκλοφοριακής συμφόρησης και τα συχνά μπλοκαρίσματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την ομαλή μετακίνηση. Οι οδηγοί επισημαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει πλέον αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν προς το επιβατικό κοινό.

Χαρακτηριστικό είναι το νέο περιστατικό στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Γερακάρη, όπου λεωφορείο ακινητοποιήθηκε ξανά, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία και προκαλώντας καθυστερήσεις.

Οι επαγγελματίες οδηγοί τονίζουν ότι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν σωστά τους επιβάτες τους, ενώ κάνουν λόγο για μια δυσχερή κατάσταση που επαναλαμβάνεται καθημερινά, χωρίς ουσιαστική βελτίωση. Παράλληλα, ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να δοθούν λύσεις πριν η κατάσταση επιδεινωθεί περαιτέρω.

 

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google