Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης, αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή και την τραγωδία των Τεμπών.

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Attica» και την εκπομπή “Χωρίς Μακιγιάζ” ρωτήθηκε για την δήλωση του – επίσης βουλευτή της ΝΔ – Λευτέρη Κτιστάκη ο οποίος είχε πει νωρίτερα «ότι ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί της ασυλίας αν ήταν στη θέση του κ. Καραμανλή». «Θα σας κάνω την ίδια ερώτηση», του είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουδαλάκης και ο κ. Σταμάτης απάντησε:

«Και εγώ θα σας πω ότι μπορεί να είχα αυτοκτονήσει». Ο παρουσιαστής του ζήτησε να επαναλάβει και ο βουλευτής είπε εκ νέου: «σας το λέω και εγώ μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς γιατί έτσι…» «Τι εννοείτε;» ρώτησε η Δώρα Αυγέρη για να της απαντήσει ο κ. Σταμάτης: «εγώ δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας».

«Απλά νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία», σχολίασε ο κ. Σταμάτης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!