Το θέμα της ανέγερσης νέου Μουσικού Σχολείου στα Ιωάννινα είχαν θέσει πρόσφατα, στον Σταύρο Καλογιάννη, εκπρόσωποι των μαθητών και των διδασκόντων του Σχολείου.

Ο Σταύρος Καλογιάννης συνεργάστηκε με τον κ. Αθ. Γιάνναρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ», η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών και είναι αρμόδια για την υλοποίηση δημόσιων κτιριακών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών μονάδων, και τον ενημέρωσε αναλυτικά για το θέμα. Τον ενημέρωσε και για τη σχετική Απόφαση με την οποία ο, τότε, Δήμος Ανατολής, επί δημαρχίας του αείμνηστου Γιάννη Εμμανουηλίδη, είχε παραχωρήσει έκτασή του για χωροθέτηση Σχολείου, η οποία βρίσκεται εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ), υπό στοιχεία 1Χ, του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και με σχετική Απόφαση (ΦΕΚ 215ΑΑΠ/2010) είχαν καθοριστεί οι όροι και περιορισμοί δόμησης.

Ο κ. Γιάνναρης, αφού διερεύνησε το θέμα με τις τεχνικές υπηρεσίες της Εταιρείας, απάντησε θετικά στον Σταύρο Καλογιάννη. Ζήτησε δε πρόσθετα στοιχεία, όπως πλήρη τοπογραφική αποτύπωση της έκτασης, συμβόλαια ιδιοκτησίας, κλπ, προκειμένου να δρομολογηθεί, σε πρώτη φάση, η σύνταξη μελετών για ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου στην έκταση της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής. 

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε: «Μετά τη συνεργασία μου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» κ. Αθ. Γιάνναρη, εκτιμώ ότι το θέμα του νέου Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Ιωαννίνων έχει τεθεί σε σωστές βάσεις, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα αίτημα χρόνων της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ενημέρωσα για την εξέλιξη τον Δήμαρχο κ. Μ. Ελισάφ και την Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κα Μ. Κασαγιάννη και θα παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη του θέματος».Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!