Στη γεμάτη παλμό εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργάνωσαν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Ιωαννίνων παραβρέθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Π. Σπανό, τον Γραμματέα της ΔΑΠ Αρ. Πατακιάρα και πολλούς φοιτητές. Στον χαιρετισμό του ανέφερε αρχικά ότι, στις σοβαρότατες διαδοχικές κρίσεις που περνά η χώρα την τελευταία τριετία, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα στους πλέον ευάλωτους, με κάθε διαθέσιμο εργαλείο βοήθειας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα την επόμενη πενταετία, μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, με τη δημιουργία χιλιάδων ποιοτικών θέσεων εργασίας, κυρίως για τους νέους ανθρώπους. «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χάραξε αναπτυξιακή πορεία, με οφέλη που διαχέονται σε όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει συνέχεια στη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Καλογιάννης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ν. Κωνή, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αν. Ποντίκη και τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και για τις δυνατότητες της μελισσοκομίας. Τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Καλογιάννης προγραμμάτισε συνάντηση στην Αθήνα με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικονομικών για θέματα έκτακτης ενίσχυσης των μελισσοκόμων.

Επίσης, ο Σταύρος Καλογιάννης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση που οργάνωσε η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών για το νέο έτος και ενημερώθηκε από την Πρόεδρο κα Αικ. Λιάμπη για τον προγραμματισμό του Ιδρύματος. Ο Σταύρος Καλογιάννης συνεχάρη τη Διοίκηση της Εταιρείας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί και δήλωσε ότι παραμένει στο πλευρό της.

Σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, ο Σταύρος Καλογιάννης θα παραστεί στην ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Ν. Ιωαννίνων, που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, παρουσία του Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κου Δ. Φραγκάκη.Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!