Το Σάββατο 13 Απρίλη στις 19:00, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Ιωάννινα εγκαινιάζουν το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ που θα φιλοξενείται στη θεατρική σκηνή “ΕΞΑΥΔΑ”. *Κουντουριώτου 30*
“Τα εγκαίνια του χώρου θέλουμε να αποτελέσουν αφορμή για τον καθένα και την κάθε μια που θέλει να ξεκινήσει ένα ταξίδι στη δημιουργία, να ανακαλύψει την έκφραση μέσα από την τέχνη, να συναντηθεί με πολλούς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, που ταιριάζουν οι “ρυθμοί” τους” αναφέρουν οι διοργανωτές.
Είναι σταθμός και συνέχεια της πολύχρονης προσφοράς, στην τέχνη και τον πολιτισμό, με ορόσημο τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.
Το Σάββατο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες του Στεκιού , να παρακολουθήσουν εκθέσεις και project που έχουν ετοιμασει τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ.
Στο Στέκι θα λειτουργούν ομάδες θεάτρου, μουσικήςθεατρική, , κινηματογράφου και λογοτεχνίας. Στο χώρο υπάρχει σκηνή για θεατρικές πρόβες και για μουσικά σύνολα και μουσικές ομάδες, βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη.
Οι ομάδες στην πορεία θα εμπλουτιστούν περαιτέρω.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!