Στη ΝΔ προσχώρησε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Εύη Χριστοφιλοπούλου και Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα, επιβεβαιώνοντας και επισήμως την πολιτική συμπόρευση. «Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας. Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Στηρίζω την κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις και προώθησε μεταρρυθμίσεις
«Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την κυβέρνηση, που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!