Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 38η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, από τις 10 έως 12 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά την οποία προβλήθηκαν πτυχές του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας σε φορείς που άπτονται του τουρισμού και εν δυνάμει επισκέπτες τόσο από τον Ελλαδικό αλλά και τον διεθνή χώρο. Το Επιμελητήριο Πρέβεζας εκπροσωπήθηκε από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Κοτσίνη και την υπάλληλο του Επιμελητηρίου κα Ιππολύτη Μακρή.
Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου το Επιμελητήριο συμμετείχε στο περίπτερο 13 της Περιφέρειας Ηπείρου ως συνεκθέτης, από το οποίο πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης προς το κοινό της έκθεσης, μέσω προβολής βίντεο και διανομής έντυπου υλικού, αλλά και πάνω από 20 B2B συναντήσεις με δυνητικούς και υφιστάμενους σημαίνοντες παράγοντες του τουρισμού τα αποτελέσματα των οποίων θα διοχετευθούν στις τουριστικές επιχειρήσεις μας προκειμένου της ανάπτυξης συνεργασιών και σύναψης συμφωνιών.
Στα πλαίσια των διεργασιών της τουριστικής έκθεσης υπερτονίστηκε αφενός η αυξανόμενη δυναμική που παρουσιάζει ο νομός μας τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το τουριστικό προϊόν και αφετέρου τον επαγγελματισμό και την άρτια οργάνωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω κλάδο στον νομό μας.
Τέλος, το Επιμελητήριο Πρέβεζας κάνει ειδική μνεία σε όλους εκείνους που στήριξαν και συνέδραμαν αποφασιστικά στη δυναμική εκπροσώπηση του νομού στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, και ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, καθώς και στους προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων Τουριστικών Καταλυμάτων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!