Την Άρτα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φτάσει στην πόλη της Άρτας στις 10:30 και θα έχει συνάντηση στο Επιμελητήριο Άρτας με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία, όπου θα κάνει μια σύντομη στάση για καφέ και θα περπατήσει στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεναγηθεί στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το απόγευμα θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου και θα παραμείνει και την Πέμπτη έως το μεσημέρι, πραγματοποιώντας ομιλίες με κεντρική στα Ιωάννινα την Τετάρτη τα βράδυ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!