Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, έχοντας ακρογωνιαίο λίθο της δράσης του, την συμπόρευση  με όλους εκείνους που πλήττονται από την υλοποίηση ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών ,που εξυπηρετούν τα μεγάλα κερδοσκοπικά συμφέροντα αποφάσισε  να  στηρίξει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα των Αγροτοκτηνοτρόφων την Παρασκευή 26/01/2024 και ώρα  7:00 μ.μ. έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου.

 

Τα χρόνια προβλήματα όπως το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν από την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ καθώς και την δυσλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια  σε αφανισμό τους αγροτοκτηνοτρόφους με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την τοπική αλλά και Εθνική οικονομία.

Ταυτόχρονα η υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των δημοσίων αγαθών μας αφορά  όλους. Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο που έχουμε  υποστεί  καθήλωση και λεηλασία του εισοδήματος και των δικαιωμάτων όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε πως ο κοινός μας αγώνας και η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος .

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!