Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «μπαίνει» στον στρατό σε 10 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου στην Σπάρτη. Στην πόλη της Λακωνίας υπάρχει το στρατόπεδο νεοσυλλέκτων «Συνταγματάρχης Δαβάκης» .

Στο ΚΕΕΜ Σπάρτης (Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών) εκπαιδεύονται όσοι επρόκειτο να αποκτήσουν ειδικότητα Αρτοποιού, Μάγειρα ή Οδηγού του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών.

Τι είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για την στράτευσή του στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα:

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα. Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες».

«Στον στρατό θα ζητήσεις προνομιακή διαχείριση;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Τίποτα. Προφανώς, έχω μια θεσμική θέση και θα κάνω ό,τι ορίζει ο νόμος. Μην εκπλαγείς αν το στρατόπεδο γίνει όλο ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τη γοητεία, έχω τη σωστή πολιτική πρόταση» απάντησε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!