Τα θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κυρία Άννα Μπατιστάτου στην τεταρτοετή φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής κυρία Έλενα Παπασταματοπούλου, η οποία εξασφάλισε την πρώτη θέση στο προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας και κέρδισε την πρόκρισή της στο αγώνισμα του para taekwondo, για τους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η Πρύτανης κυρία Άννα Μπατιστάτου και οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Ι. Λεόναρδος και Θ. Ματίκας επαίνεσαν την Έλενα για την ύψιστη διάκριση που κατέκτησε, συνδυάζοντας τις πολύωρες προπονήσεις με την απαιτητική παρακολούθηση των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των κλινικών του Τμήματος Ιατρικής. «Με θέληση και πολλή δουλειά όλα συνδυάζονται» δήλωσε η αθλήτρια, στη συνάντηση που είχε με τις πρυτανικές αρχές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στις 13 Μαρτίου.

Τον ερχόμενο Μάιο η Έλενα Παπασταματοπούλου θα αγωνισθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Para Taekwondo του 2024 στη Σερβία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Παρίσι, ως η μοναδική συμμετοχή της Ελλάδας στο άθλημα του Taekwondo.

«Έλενα, είμαστε περήφανοι για σένα. Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στέκεται δίπλα σου και στηρίζει το όνειρό σου» δήλωσε η Πρύτανης και ευχήθηκε στη φοιτήτρια να επιστρέψει χρυσή ολυμπιονίκης από το Παρίσι και να κατακτά πάντα υψηλούς στόχους, με ήθος, δύναμη, συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!