Φοροελέγχους στα καρναβάλια της Πάτρας, της Ξάνθης, του Ρεθύμνου, της Κέρκυρας, της Νάουσας, της Καστοριάς, του Τύρναβο, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκη κλπ. αναμένεται να πραγματοποιήσει άμεσα η ΑΑΔΕ για την φοροδιαφυγή.

Όπως διαρρέεται οι ελεγκτές ενδέχεται να μασκαρευτούν, αφού μία από τις εστίες φοροδιαφυγής είναι τα γκρουπ των παρελάσεων, όπου έχει παρατηρηθεί να συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα και να έχουν δηλωθεί μόνο δέκα, ενώ όλοι έχουν πληρώσει για να πάρουν τη στολή. Επίσης, έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μεγάλες πίστες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία, πάρκινγκ, επιχειρήσεις με εποχικά είδη.

Για το θέμα των ελέγχων στα καρναβάλια της χώρας μίλησε μεταξύ άλλων ο φοροτεχνικός, Μαρίνος Αμπελιώτης στο MEGA. «Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη φοροδιαφυγή σε αυτά» είπε και μίλησε για ένα γεγονός που είχε γίνει στη Πάτρα. Ενώ ήταν 1000 άτομα σε ένα γκρουπ σε καρναβάλι της Πάτρας ήταν δηλωμένες μόνο 50 συμμετοχές συμπλήρωσε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!