Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 διεξήχθη στην Αίγινα ο 13ος Αγώνας «Ιωάννης Καποδίστριας», με αγώνες 20 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικές διαδρομές.

Στα πλαίσια του εορτασμού του νησιού για τον Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, διοργανώνεται αυτός ο αγώνας δρόμου που έλαβε χώρα στο κέντρο της νήσου και μέσου αυτού η Αίγινα τιμά την μνήμη και την προσφορά του.
Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “BE ACTIVE” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να προωθήσει την φυσική δραστηριότητα και τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλη την Ευρώπη.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1200 σ’ όλα τ’ αγωνίσματα.
Το παρόν για πρώτη φορά στο αγώνισμα των 10χλμ έδωσε το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων,Θάλεια Ζώη η οποία κατέλαβε την 35η θέση γενικής και την 6η γενικής κατηγορίας γυναικών με πολύ καλή επίδοση 00:43:45
Στο ίδιο αγώνισμα των 10χλμ συμμετείχε η Στέλλα Ρήτα η οποία τερμάτισε επιτυχώς για 3η συνεχή χρονιά.
Με την ευκαιρία ν’ αναφέρουμε πως την 3η θέση γενικής κατηγορίας στα 10χλμ,με πολύ καλή επίδοση(00:35:11) κατέλαβε ο φίλος μας Κωνσταντίνος Θεοδώρου ,μόλις λίγα ” διαφορά απ’ τον Παναγιώτη Αλιφέρη (2ο γεν) και τον Θεόδωρο Αναγνώστου (1ο γεν).
Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων εύχεται σ’ όλους τους συμμετέχοντες πάντα επιτυχίες και πιο δυνατές εμπειρίες το νέο έτος.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλεούμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!