Τα σενάρια – παρά τις σχετικές διαψεύσεις- για συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Αριστερά, σχολιάζει σε σκληρό ύφος με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα βέλη του στη Νέα Αριστερά και στους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα, λέγοντας ότι «κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει στη συνέχεια στην ανάρτησή του ότι «τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή».

«Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε σκληρό ύφος ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι «όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!