Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει: 

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας,  αλλά και σε όλα τα Ηπειρωτόπουλα  που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών που αγγίζουν το άριστα για τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας, αποδεικνύουν πως η περασμένη χρονιά, ήταν μια παραγωγική και άκρως δημιουργική παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον του τόπου.

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που με τη στήριξη και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν, συνέβαλαν στην επίτευξη της επιτυχίας.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να τους υπενθυμίσω, πως η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία, τους περιμένουν και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Καλή τύχη σε όλους.»

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!