Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2022, ο οποίος τερματίζεται την Κυριακή 1η Μαΐου στη Λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.
Ολόκληρη η επιστολή του κ. Τασούλα, έχει ως εξής:

Κύριο Λευτέρη Αυγενάκη,
Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να παρευρεθώ στις εκδηλώσεις τερματισμού του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2022, στη Λίμνη των Ιωαννίνων.
Αμετάθετες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ, επωφελούμαι όμως της ευκαιρίας για να συγχαρώ εσάς προσωπικά και όλους με όσους συνεργαστήκατε σε αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια αναβίωσης, μετά από χρόνια εγκατάλειψης, ενός αθλητικού θεσμού που η διάρκειά του ξεπερνάει τον μισό αιώνα.
Από την Κρήτη στην Ήπειρο λοιπόν, με ποδήλατο, διανύοντας απόσταση 860 χλμ. με στόχο τη συμμετοχή, την άθληση, την προστασία και απόλαυση του περιβάλλοντος, αξίες δηλαδή που σήμερα μας χρειάζονται και μας προσφέρουν απάντηση και διέξοδο στα δύσκολα προβλήματα της εποχής μας.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, εμπνευστές, οργανωτές, εθελοντές, συμμετόχους, αθλητές, χορηγούς και υποστηρικτές μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας που έπρεπε να ξαναζωντανέψει!
Με εκτίμηση και φιλικά αισθήματα,
Κώστας Τασούλας
Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Βουλευτής Ιωαννίνων Ν.Δ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!