Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού, στο οποίο κυρίαρχη και αυτοδύναμη είναι όπως προέκυψε από τις εκλογές του σωματείου, η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ).

Το ΔΣ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Ανθή Λύγδα
  • Αντιπρόεδρος: Ηρώ Γκίζα
  • Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Ροσιλοβαλης
  • Ταμίας: Ανθή Κολοβού
  • Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Μάντζιου Μαρίνα
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Ενάιντα Νοφούλα
  • Μέλος: Γιώργος Κούτρης

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους, τους νέους εργαζομένους, τους ξενοδοχουπαλλήλους, τους διανομείς, τους εργαζόμενους φοιτητές που όλοι μας βάλαμε ένα λιθαράκι για να “ψηλώσει το μπόι” του Σωματείου μας. Η ανάδειξη της ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ ) για ακόμη μια φορά σε πρώτη δύναμη αποδεικνύει ότι ο δρόμος της οργανωμένης συλλογικής δράσης είναι η επιλογή των εργαζομένων του κλάδου κόντρα στον συμβιβασμό και την τρομοκρατία.

Με μαχητικότητα και αισιοδοξία τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η οργάνωση του συλλογικού αγώνα σε κάθε μικρό και μεγάλο χώρο δουλειάς. Για να φέρουμε στο προσκήνιο τις δίκαιες διεκδικήσεις μας για σταθερή και μόνιμη εργασία, με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να κατοχυρώνουν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στα μεροκάματα, με σύγχρονα δικαιώματα.

Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να δίνουμε μάχες, να αποσπάμε νίκες απέναντι στην εργοδοσία, τους μηχανισμούς της, κράτος και κυβερνήσεις που ξέρουν πολυ καλα τι σημαίνει γέρο και μαζικό Σωματείο. Για να μην περναει με το “έτσι θέλω” η αυθαιρεσία της εκάστοτε εργοδοσίας”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!