Σήμερα, Πέμπτη, τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Εργαστήρι», μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν τον Δήμο Ηγουμενίτσας και προσέφεραν μια όμορφη χειροτεχνία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Τα παιδιά υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Ισότητας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Μαρίνα Κοσιώρη, μαζί με μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες για την όμορφη και συμβολική αυτή πρωτοβουλία.

Η δημιουργία των παιδιών αποτελεί ένα μήνυμα ευαισθησίας, σεβασμού και ισότητας, αναδεικνύοντας τη σημασία της συμπερίληψης και της αποδοχής στην κοινωνία.

Η χειροτεχνία τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στον χώρο του Πάνθεον στο πλαίσιο του μουσικού αφιερώματος που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας το Σάββατο 7 Μαρτίου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.