Θέματα για την προώθηση και ανάδειξη της ιστιοπλοϊας στη Λίμνη Παμβώτιδα συζητήθηκαν μεταξύ αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και των μελών της διοίκησης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων Γεώργιου Στεργιούλη (Πρόεδρος), Κωνσταντίνου Τσακανίκα (Αντιπρόεδρος), Στέργιου Βακατσά (Γεν. Γραμματέας) και Βασιλείου Ήλη (Ταμίας).

 

Η δημοτική παράταξη Ιωάννινα_2023, εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Σταυρούλα Ζούκη, Βαγγέλη Σαϊνη και Ντίνο Παπαδόπουλο, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη. 

 

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μοναδικός σύλλογος ιστιοπλοϊας στην Ελλάδα σε λίμνη (εσωτερικά ύδατα) και με τις δράσεις του αναδεικνύει την ιστιοπλοΐα και ως άθλημα και ως δραστηριότητα αναψυχής. Είναι λοιπόν αναγκαίο να στηριχθεί η δραστηριότητα του ομίλου, να μελετηθούν και να υλοποιηθούν σύγχρονες υποδομές τόσο για την ιστιοπλοΐα όσο και για όλες τις δραστηριότητες του ναυταθλητισμού με σεβασμό στο ευαίσθητο οικοσύστημα της Παμβώτιδας.

 

Η Τατιάνα Καλογιάννη, μέλος του ιστιοπλοϊκού ομίλου η ίδια, συνεχάρει τους διοικούντες για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν και τις εν γένει δραστηριότητες του ομίλου και ακόμη για την πρωτότυπη παρουσία του ομίλου στην τελετή τερματισμού του και βράβευσης των αθλητών στον πρόσφατο  διεθνή ποδηλατικό γύρο.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!