Συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, θα ζητήσει το Δευτέρα το πρωί ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης.

Μετά τη δημοσίευση της λίστας των παρακολουθήσεων, η οποία αποδεικνύει τη λειτουργία ενός παρακράτους και την κατάλυση της Δημοκρατίας, ο Κώστας Βαξεβάνης σκοπεύει να μεταβεί στον Άρειο Πάγο με τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη, προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα.

“Δικαιοσύνη δεν μπορεί ούτε να κάνει ότι δεν βλέπει, ούτε να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα δημιουργώντας υπόνοιες ότι ευθυγραμμίζεται με τη γραμμή συγκάλυψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μέχρι σήμερα η έρευνα δεν στρέφεται στις υποκλοπές αλλά στα θύματα των υποκλοπών και σε όσους κάνουν την έρευνα. Η Δικαιοσούνη προκλητικά αφήνει έξω από την έρευνα αυτούς που παρακολουθούσαν αλλά και τους πολιτικούς τους εντολείς. Η αποκάλυψη του Documento, θέτει τον καθένα και φυσικά τους θεσμούς, μπροστά στις ευθύνες τους.

Τα τρία χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη ζούμε την αντιστροφή της νομιμότητας και της πραγματικότητας. Αντί να διωχθούν οι υπεύθυνοι των εγκλημάτων κατά της Δημοκρατίας, φυγαδεύονται από το κάδρο ενώ κατηγορούνται όσοι αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή αλλά και από την Επιτροπή PEGA που ερευνά την υπόθεση.

Εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη, την μετατρέπει σε διώκτη της αλήθειας αντί του εγκλήματος.

Η αποκάλυψη των στόχων των παρακολουθήσεων αποκαλύπτει πρωτίστως ότι στόχος του Μητσοτάκη είναι η ίδια η Δημοκρατίας.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να σταματήσει να κλείνει με νόημα το μάτι στα εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας. Πρέπει να πάψει να νομιμοποιεί τα μικρά και μεγάλα πραξικοπήματα ενάντια στο κράτος Δικαίου.

Ως εδώ.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!