Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων συναντήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη, την οποία συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Γκίζας και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης Ντίνος Σουμαλεύρης, Γιώργος Ζερβός και Γιώργος Στεργιούλης

Από την ενημέρωση που έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Στέφανο Μουστακλή, προέκυψαν σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τον Δήμο και να αντιμετωπιστούν. Η κατάληψη του οδοστρώματος από οχήματα μπροστά από τις στάσεις του ΚΤΕΛ, ο μη σωστός συντονισμός μεταξύ δρομολογίων αστικού ΚΤΕΛ και απορριμματοφόρων του Δήμου, αλλά και η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη των Ιωαννίνων είναι τα κυριότερα θέματα. Επίσης, για περιοχές όπως η Κιάφα, τα Ζευγάρια, κλπ., που δεν εξυπηρετούνται σήμερα με δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ, είναι αναγκαίο να γίνουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις και προσαρμογές, ώστε να εξυπηρετηθούν και αυτές με την ενδεδειγμένη συχνότητα δρομολογίων. 

Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι κάθε δημοτική αρχή οφείλει να έχει συχνή, στενή, συντονισμένη και ειλικρινή συνεργασία με την εταιρεία Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Α.Ε., για να εκτελούνται οι αστικές συγκοινωνίες του Δήμου με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται με επάρκεια και ασφάλεια η μετακίνηση των δημοτών και φοιτητών από άκρη σε άκρη και σε όλον τον Δήμο. 


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!